Kuohuviini uudeksi vuodeksi, jouluun & itsenäisyyspäivään

Loppuvuodesta kohotetaan kuohuvia maljoja yhtenä jos toisena juhlapäivänä. Itsenäisyyspäivänä, jouluna ja uudenvuoden aattoiltana kuunnellaan riemukkaasti kuohuviinipullojen korkkien paukahtelua, nautitaan hyvästä ruoasta ja erinomaisesta seurasta.

Olemmekin koonneet suosituksiksi kuusi erilaista kuohuvaa erilaisiin juhlahetkiin. Korkataanko samppanjaa, cavaa, proseccoa vai astia? Kippis!

Tutustu K-Ruoan sivuilla Uudenvuoden cocktailpalaresepteihin!

Viinikoulu: Tutustu maailman erilaisiin kuohuviinityyppeihin! 

Calvet Célébration Brut

Elegantti: Calvet Célébration Brut

Vaalean oljenkeltaisen viinin tuoksu tarjoilee sitruunaa, greippiä, persikkaa, kypsää omenaa ja persikan kiveä. Suussa kuiva ja raikkaan hapokas viini on kevyt ja puhtaan hedelmäinen, eleganttiudessaan varsin helposti nautittava. Lempeä kuohuviini jättää suuhun hieman muscatmaisen kukkean, pyöreän hedelmäisen jälkimaun. Parhaimmillaan viilennettynä hyvässä seurassa!

Ranska

11,98 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Uudistunut: Perelada Stars Cava Brut Reserva 2017

Uudistunut Perelada Cava on nyt vuosikerrallinen Perelada Stars Cava Brut Reserva 2017! Tyylikäs pakkaus on kunnianosoitus Pereladan musiikkifestivaaleilla esiintyville tähdille. Erinomainen, laadukas juhlakuohuva. Vihreä valinta.

Espanja

11,99 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Gancia Asti Dolce

Suomen suosituin: Gancia Asti

Suomen ylivoimaisesti suosituin makea kuohuviini! Juoma on paikallaan kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös jälkiruokien kumppaniksi!

Italia

11,99 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Gancia Prosecco Brut

Trendikäs: Gancia Prosecco

Kansainvälisesti trendikäs prosecco tunnetaan herkästä, keveästä raikkaudestaan. Kepeän raikas, kuiva ja hedelmäinen prosecco kilistelyyn tai pikkusuolaisten kaveriksi.

Italia

11,99 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Villa Conchi Cava Brut

Suosikkicava: Villa Conchi Cava Brut

Miellyttävän raikas ja tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. Chardonnayrypäle ja tarhojen sijainti korkealla tuovat viiniin raikkautta ja makuun syvyyttä. Suosikkicava nyt saatavana vakiovalikoimassa 3 eri koossa: 0,375 l, 0,75 l ja 1,5 l.

Espanja

12,90 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

G.H. Martel & Co Prestige Champagne Brut

Laatusamppanja: GH Martel Prestige Brut

Edullinen, mutta laadukas samppanja – Pronssia Vuoden Viinit 2019 kilpailussa!

Vuoden 2017 samppanjatuottajan laatusamppanja, joka on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Samppanjassa on tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään, hieman suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Ranska

28,98 €/0.75l

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram