Ainekset

4:lle

600 g keitettyjä varhaisperunoita
1 nippu tuoretta parsaa
200 g kirsikkatomaatteja
40 g parmesanjuustoa
275 g marinoituja artisokansydämiä öljyssä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl dijonsinappia
80 g salaattisekoitusta (esim. babypinaattia ja rucolaa)
0,5 ruukkua basilikaa
suolaa, mustapippuria

Ohjeet

  1. Halkaise perunat. Napsaise pois parsan kova tyvi ja kuori, jos parsa on kovin paksua, muuten sitä ei tarvitse kuoria. Halkaise tomaatit. Raasta parmesan karkeaksi raasteeksi.
  2. Paloittele artisokansydämet pienehköiksi paloiksi. Sekoita purkin öljyä n 3 rkl balsamiviinietikan ja sinapin kanssa kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Grillaa perunoita ja parsaa noin 5 min (voit tehdä tämän myös parilapannulla), kunnes saavat kauniin värin.
  4. Leikkaa parsat pienemmiksi paloiksi. Sekoita parsat, perunat, tomaatit, salaattisekoitus ja artisokanpalat ja laita tarjolle esim. isolla vadilla. Kaada päälle kastike ja koristele parmesanjuustolla ja basilikanlehdillä.
  5. Jauha vielä myllystä hieman suolaa ja mustapippuria salaatin päälle.

Kokeile kesän ruokapöydässä myös lohicarpacciota & vuohenjuustoa sekä västerbotten-juustotorttua kylmäsavulohella ja katkaravuilla!

Kendermanns Classic Riesling

Hyvän Rieslingin ystävälle – Kendermanns Classic Riesling

Runsaan aromikas ja klassinen riesling syntyy Pfalzin runsaan auringon alla saksalaisella osaamisella!

Raikas, puolikuiva ja runsaan hedelmäinen kokonaisuus on ruokapöydän moniottelija – sopii niin kala-, kana kuin kasvisaterioille sekä aasialaisia makuja sisältävien ruokien kanssa!

10,50 €/0.75l

Saksa

Alkon verkkokauppa

Tilaa reseptit, ammattilaisten juomasuositukset, tapahtumat ja tarinat näiden takaa ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi.

Viiniposti on kuukausittain ilmestyvä uutiskirje. Voit halutessasi poistua listalta koska vain uutiskirjeen linkistä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram